Verzekering

Uitvaartonderneming kiezen

Ook al ben je verzekerd bij een bepaalde maatschappij, het is belangrijk om te weten dat je altijd zelf je uitvaartonderneming mag kiezen. De verzekeraar is verplicht het verzekerde bedrag uit te keren. Zelf bepaal je wie de uitvaart gaat organiseren.

Meest voorkomende uitvaartpolissen

Naturaverzekering

Hierbij wordt het verzekerde bedrag uitgekeerd in producten en diensten. De kosten van de kist, rouwkaarten, locatie en uitvaartbegeleiding die beschreven staan in de polis zijn gedekt.

Kapitaalverzekering

Hierbij wordt, na overlijden, het verzekerde bedrag uitgekeerd dat je vrij kunt besteden aan de uitvaart.

DSC05332
DSC05489

Weet wat er kan

Vaak krijg ik de vraag je bij mij of een andere uitvaartbegeleiding duurder uit bent.

Dat hoeft zeker niet zo te zijn. Kies de uitvaartbegeleider die je zelf wilt. Ook bij een Naturaverzekering kunnen de producten en diensten die in de polis genoemd staan, omgezet worden in een door de verzekeraar uit te keren bedrag.

Als je het fijn vindt dat ik jullie begeleid, kan ik ook de verzekering voor jullie regelen. Door eerst een begroting te maken, komen jullie niet voor verrassingen te staan.

Bekijk je polis eens om te weten wat er écht in staat. Het is niet prettig om je hierin te moeten verdiepen tijdens emotionele dagen van afscheid nemen. Kom je er niet uit dan kan ik altijd even met je meekijken en het één en ander voor je uitzoeken.

Meer informatie?

Wil je weten wat een uitvaart op basis van jullie wensen kost? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende indicatie.

Martine Hofstede