Reviews

Alles was tot in de details geregeld. Niets was de gek. Er is heel veel tijd in ons gestoken. Er werden veel tips geven en er werd zeer goed meegedacht. Martine is erg meelevend, meevoelend en zeer geduldig.

Dankzij Martine kunnen we terug kijken op een bijzonder warm afscheid van onze moeder.

Kitty

Toen bleek dat mijn man binnen afzienbare tijd zou komen te overlijden heb ik contact gezocht met Martine van ‘La Vie’ Uitvaartbegeleiding. Zij kwam. En vanaf dat moment voelde ik mij gesteund. Samen hebben we overlegd over de mogelijkheden voor een warme, waardige uitvaartplechtigheid.

Nu, achteraf, ben zó blij dat ik met Martine in zee ben gegaan! Ze heeft me echt op een liefdevolle manier ontzorgd, niet alleen ná het overlijden van mijn man, waarbij wij zijn verzorging samen hebben gedaan, maar ook vóór, tijdens én na de crematieplechtigheid (in Haarlo, een prachtige locatie).

Zij was er altijd (en vaak) voor me! Bovendien heeft zij de afscheidsplechtigheid op een mooie, liefdevolle én professionele manier begeleid, met oog voor details.Kortom, ik ben en was héél blij met Martine!

Lia

Via via werd Martine onze uitvaartbegeleider voor de uitvaart van mijn dierbare paps.

Het moment dat we met elkaar belden voelde voor mij gelijk goed, die klik was er, toen we elkaar ’s middags zagen voelde ook dat meteen goed. Martine is een vakkundige vrouw, die je laat voelen dat een uitvaart anders kan zijn dan dat een standaard uitvaart “moet” zijn. Bepaalde dingen waar wij op momenten niet aan dachten, droeg Martine voor: Is het een idee om paps voor de laatste keer langs huis te rijden, welke rol speelt de hond in het gezin, zullen we dit zo doen etc etc. Ook betrekt Martine de kinderen bij de uitvaart, laat ze meehelpen. 

Alles heeft geleid tot het feit dat wij als familie ontzettend veel ruimte kregen om alles eigen te maken, omdat paps nooit van die poespas hield. Bij een emotioneel moment van mij in het crematorium, toen ik op de “vlucht” ging, zoekend naar een deur en de ruimte waar ik moest zijn, stond Martine daar, ving me op, maakte me rustig, was erg liefdevol, en alles voelde gemeend, dat had ik nodig op dat moment. 

Ik denk dat wij terug kunnen kijken naar een mooie intieme respectvolle uitvaart van mijn allerliefste paps, ook zoals paps gewild had. Een dag later stuurde Martine foto’s en filmpjes van paps zijn uitvaart, deze waren zo welkom, mooi vastgelegd, en dat zijn toch wel de kleine dingen die het ook doen hé.

Wij zijn dik tevreden, en bedanken Martine uit de grond van onze harten. ❤️

Esmeralda